porseleinen ophanghaakje 'Flamingo'

Staat: Nieuw product

Rice

Het porseleinen ophanghaakje van Rice is een echte kinderkamer musthave! Jas, gymtas, sjaal en muts aan de haak... klaar! Met deze flamingo aan...

22,90 €

Add to my wishlist

Het porseleinen ophanghaakje van Rice is een echte kinderkamer musthave! Jas, gymtas, sjaal en muts aan de haak... klaar! Met deze flamingo aan de muur is opruimen kinderspel. Keuze uit verschillende kleuren. Eén haakje is al leuk, een combinatie is top! Materiaal: porselein. Afmetingen: 5x13 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
51300.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :HOOK-REFLAXC