Poster - Esthex op papier

Staat: Nieuw product

Esthex

Maak snel je keuze uit de erg leuke posters van de Esthex-op-papier-collectie!

Esther, bedenker van Esthex, heeft een wereld geïllustreerd voor de Noordpoolvrienden Ned & Georges. Ze zijn te vinden op kaarten, posters en een kleurboek van 24 pagina’s, allemaal gedrukt in Nederland op dik gerecycled papier. Je treft ze aan op een slee en je zoekt de verschillen in een illustratie vol pinguins met vele kleine details.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : poster freddy

Meer voor de lente is het tweede thema van deze papier collectie: bijen en insecten!Je ziet ze overal vliegen met vele kleine details waarbij vliegje Peter een koptelefoon draagt, een vriendinnetje heeft met een strik en ze onder de regenboog door vliegen. Peter is al jaren een bestseller als rammelaar, wagenspanner of muziekdoosje. Nu kun je hem ook kleuren, op de post doen of in je kamer hangen als poster om te leren tellen!

 

 

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
413000.35
Esthex - Geïnspireerd door haar eigen kindertekeningen ontwerpt Esther Schuivens vanaf 2003 met veel plezier speelgoed voor kinderen, poppen en accessoires. In haar eigen tekeningen ontdekte ze humor, eenvoud en aparte proporties, en dat zullen jullie ook herkennen in Esthers tekeningen. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats in Thailand met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.