figurine Arty Toys pirate 'Djambo and big boom'

potige piraat actiefiguurtje met kanon

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ13582

arty toys by Djeco (14)

Schip Ahoj! Hijs de zeilen en laad de kanonnen!Beleef fantastische avonturen met deze nieuwe collectie Arty toys van Djeco. Een nieuw type...

14,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06831

Leeftijdvanaf 4 jaar

Schip Ahoj! Hijs de zeilen en laad de kanonnen!Beleef fantastische avonturen met deze nieuwe collectie Arty toys van Djeco. Een nieuw type speelgoed geïnspireerd door de artistieke artoys trend en gecreëerd door hedendaagse designers.
De actiefuurtjes zijn gemaakt van kunststof en prachtig beschilderd. De armen en het hoofd zijn beweegbaar. Elk popje heeft 1 universeel los attribuut. Bij deze stoere Djambo is dat een houten kanon met 5 kanonskogels om de tegenstander te belagen.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Gemiddeld grootte: 5 cm x 7,5 cm x 3,5 cm (B x H x D)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.130.415.60.847
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie arty toys by Djeco
Inspiratie en stories