Muis om aan te kleden

Prachtig aankleedpopje - Muis

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO045

Il était une fois - Moulin Roty (15)

Wat een plaatje, voor kleine kindjes met stijl.

Een leuk geschenkje om je kleintje uit te dagen én een plezier te doen: een muis om aan te kleden. Je kleed haar aan, zorgt voor de finishing touch met de leuke mini stickers en daarna spelen, fantaseren en bewonderen maar.

4,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711374

CollectieIl était une fois
TypePapierspeeltjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Aankleedpopje Muis uit de de 'Il était une fois'-collectie van Moulin Roty, met 3 voorgesneden outfits uit karton (gekostumeerd, opgekleed en een comfy outfit voor een dagje thuis) een blaadje met stickers en een sokkel om het muisje op te presenteren. Allemaal uit karton. Een geweldig mooi geschenk, met deze set haal je de creativiteit in elk kind naar boven. Je hebt ook een konijn en fee aankleedpopje.

Afmetingen: 8,5 x 18,5 cm
Materiaal: karton
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories