Prachtig badboek - Who's in the rainforest?

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP093

Mini cadeautjes, maxi pret! (674)

Het regenwoud zit vol geheimen... het is bijna net zo geheimzinnig als dit uniek badboekje van Wee Gallerij. Laat het regenen of doe water op de pagina's en de prachtige dierenprenten komen stuk voor stuk tot leven.

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG652

Wie leeft er allemaal in het regenwood? Je ontdekt het allemaal in dit badboekje van Wee gallery. De prachtige zwart-wit prenten komen helemaal tot leven als je er water op laat komen. Zo ontdek je de elegante toekan en zijn vriendjes in hun kleurrijke biotoop.

Niet gemaakt om te gebruiken bij doorkomende tandjes. Met een droge doek proper maken, niet wassen.

Sommige badproducten kunnen de kleuren aantasten.

Verpakt in een stijlvolle leuke doos, wat het een ideaal pakje voor een verjaardag, doopsel, etc maakt!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.030.170.15
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories