prachtig boek 'gelukkig heeft je moeder twee oren'

Prachtig boek - Gelukkig heeft je moeder twee oren

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16179

De Vlaamse cabaretier Wouter Deprez werkt verder op de succesformule uit Waarom je moeder en ik bijna altijd een kamerjas dragen. Terwijl Wouter in zijn eerste boek het wel en wee van een jong gezin met een nieuwe baby beschrijft, vertelt hij in dit tweede luik over de veranderingen die zijn peuterzoon meemaakt en over het vaderschap, opnieuw in briefvorm. De eerste brabbelwoordjes, de eerste stapjes,...

18,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvolwassenen
AuteurWouter Deprez
IllustratorRandall Casaer
GenreEducatieve boeken
ThemaFamilie

In het prachtige prentenboek Gelukkig heeft je moeder twee oren lees je stuk voor stuk brieven vol bewondering en verwondering. Met treffende en plastische beschrijvingen.

Auteur: Wouter Deprez Met illustraties van Randall Casaer
ISBN 9789058386670

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
241600.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.