Prachtig boek om in te vullen - Oma vertel eens

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN028

auteur Elma Van Vliet (15)

Geef je oma dit boek cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug. Met Oma, vertel eens geef je je oma een ultiem cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen.

Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen oma en kleinkind, schrijft je oma stap voor stap haar levensverhaal. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk boek. Nadat je oma het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou. Zo leer je je oma nog beter kennen.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000344598

AuteurElma Van Vliet
GenreInvulboeken

Uniek invulboek Oma vertel eens om aan je oma of mama die net grootmoeder is geworden te geven. Een origineel (groot)moederdagcadeau voor elke grootmoeder.

Auteur: Elma Van Vliet
Aantal pagina's: 160
Afmetingen: 25 x 18 cm
Uitgeverij: Spectrum
 

Elma van Vliet wil mensen helpen herinneren aan wat in het leven écht belangrijk is. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Daarom maakte ze het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Haar boeken en spellen staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Met Elma’s hulp schrijven inmiddels meer dan drie miljoen mensen wereldwijd hun persoonlijk verhaal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.250.180.64
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie auteur Elma Van Vliet
Inspiratie en stories