Handgesneden Diertje - Olifant

Met de hand gesneden savanne dier uit espen hout

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM130

Ferm Living kIDs (65)

Jonge avonturiers worden helemaal wild van deze handgesneden olifant die perfect past als deco in de kinderkamer.

Uit hout gebeiteld en met de hand beschilderd, deze olifant is zo gedetailleerd met kenmerkende details van hun wilde tegenhangers - van cheetavlekken tot zebrastrepen. Een wilde en prachtige toevoeging aan de kinderkamer.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1104263347

CollectieSafari Animals
TypeSpeelfiguurtjes
KleurGrijs

Handgesneden diertje Olifant uit de prachtige collectie woonaccessoires van Ferm living, compleet met slurf en grote oren. Fijn als decoratie, waar je ook voorzichtig mee kan spelen - vanaf 3 jaar - en wegdromen.

Aangezien dit beestje met de hand gekapt en geschilderd is, is elk stuk uniek en kunnen er kleine verschillen optreden t.o.v. de foto.

Afmetingen: 5 x 11,5 x 15 cm
Materiaal: 100% espen hout
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar
Onderhoud: enkel proper maken met een droge doek

_

In gezelschap van je lievelingsknuffels, speelgoed en poppen is de kinderkamer dé plek waar je je fantasie de vrije loop kan laten gaan en buiten de lijntjes mag kleuren. Het bouwen van forten van kussens en kastelen van dromen, de speelse wereld van een kinderkamer wordt alleen bepaald door de grenzen van kinderlijke creativiteit en krijgt een stijlvol tintje met al het moois uit de ferm LIVING kids lijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieur items met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het verhaal van Ferm Living Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen. Ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo. Wire Basket by Ferm Living De Wire Basket van Ferm Living is een absolute bestseller. En ook een echte musthave voor in jouw interieur. Deze metalen opbergmand komt in drie maten en verschillende kleuren, én kan je combineren met een matching houten deksel. Met dat deksel bouw je de opbergmand in een oogwenk om naar een trendy tafeltje. Mooi én multifunctioneel dus! Ferm Living kiDs Collectie Breng sfeer in huis met de Ferm Living kiDs Collectie ! In deze collectie vind je alles om de kamer van je kind nog wat gezelliger te maken: muurlampen, kussens, dekentjes, tapijten, bedlinnen, behangpapier en ga zo maar verder. Elke stuk is uniek en van hoogwaardige kwaliteit.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories