blokpuzzel Nature & Co

Prachtig houten blokpuzzel - Nature & Co

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ045

Think outside the box.

Kom binnen in de wondere dierenwereld met deze fijne Djeco-blokpuzzel. Met de prachtig naturel houten blokken kan je telkens opnieuw 6 verschillende figuren maken in het thema van bos en natuur. Een klassieke puzzel in een nieuw en fris jasje!

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01902

Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Deze blokkenpuzzel Nature & Co van het Franse merk Djeco is een klassieke kinderpuzzel in een nieuw jasje.

De kleurrijke houten puzzel helpt je kleintje om zijn oog handcoördinatie bij te schaven en van jongs af aan creatief te denken door de puzzel steeds opnieuw te herschikken en nieuwe figuren te ontdekken. Met vier blokken worden zes vriendelijke afbeeldingen van dieren gevormd. Zo blijft het boeiend voor kleine kinderen.

Inhoud: 6 puzzels (4 stukken)

Afmetingen: 10,5 x 10,5 x 5,3 cm

Materiaal: hout

Geschikt vanaf 2 jaar

Het Franse Djeco maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
155150.73
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!