houten wit dieren kapstokje

Prachtig houten dieren kapstokje - wit

Staat: Nieuw product

Bloomingville

MINI Bloomingville (219)

Zin om de kamer van je mini nog een kleine stijlvolle toets te gevne, kies dan een van deze (of beide) dierenhaakjes van het Scandinavische Bloomingville.

De skatende egel met hoed of rolschaatsende haas zullen met veel plezier passen op de kleedjes van je kindje.
 

4,95 €

Add to my wishlist

Handig Bloomingville haakje in 2 uitvoeringen.

Materiaal: witte multiplex en ijzer

Afmetingen: 12 x 6 cm

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: skatende egel of haas

Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.050.120.01
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :56209904

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories