Neo Keukentje

Prachtig houten Neo Keukentje

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT077

Loopt er bij jullie thuis ook een klein chefje rond?

Dit houten keukentje van Plan Toys zal ongetwijfeld in de smaak vallen. Mooi en stijlvol in elk interieur dankzij het prachtige design, ideaal voor de allerkleinste en grote kookkunstjes en het recept voor uren speelplezier.

144,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3483

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeSpeelkeukens
Leeftijdvanaf 2 jaar

Dit is voor de kleine chefs in huis! De Neo designkeuken van Plan Toys is volledig gemaakt uit duurzaam rubberhout en heeft een spoelbak die er net echt uit ziet, om afwasjes te doen, een kraan, aanrecht om alles op te bereiden, 2 verschillende maten van kookplaten en een oven met draaiende knop om naar hartenlust van alles te bakken.

Geschikt voor kleine chefs vanaf 2 jaar.

Afmetingen: 48 x 29,5 x 63 cm

Materiaal: rubberhout

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.