sac à dos Arnold l'hippopotame

prachtig kleuterrugzakje arnold het nijlpaard

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL054

Lilliputiens: On the Move (38)

Arnold het nijlpaard vaart over de woeste bare van de zee... op jouw rugzak! Deze superleuke rugzak komt zeker van pas tijdens een uitstapje of...

34,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Arnold het nijlpaard vaart over de woeste bare van de zee... op jouw rugzak! Deze superleuke rugzak komt zeker van pas tijdens een uitstapje of gewoon op school. Het bootje van Arnold blijft mooi rechtop staan door een handig magneetje, achter zijn zeil is er genoeg plaats om al je gegevens in te vullen. Met een handig voorzakje met leuke vis ritssluiting en één groot binnenvak dat ruim genoeg is voor een brooddoos, drinkbus en jasje. Met verstelbare schouderriemen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
282680.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories