Prachtig knuffelkonijn - Pepper

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR123

Alles voor een paas feestje (88)

Elk kind verdient een eigen knuffelvriendje! Dit Meri Meri knuffelkonijn Pepper is echt het perfecte knuffeldier om deze taak op zich te nemen.

Pepper is met de hand gemaakt uit organisch katoen en afgewerkt met prachtige, geborduurde details.

28,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169156

CollectieSpring & Easter
TypeKnuffels
KleurMeerkleurig

De knuffelvriendjes van Meri Meri zijn al even onweerstaanbaar als hun feestartikelen. Ontworpen met veel oog voor detail - kijk naar die schattig geborduurde snorharen en rood hartig neusje - handgemaakt met veel zorg en het perfect vriendje voor je kleintje om overal mee naartoe te nemen.

Konijn Pepper meet 12 x 33 x 10 cm

Materiaal: organisch katoen - vulling van polyester

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.330.120.10.1
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories