Prachtig prentenboek - Millie duizendvoet

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ18781

Vandaag is een bijzondere dag. Millie Duizendvoet mag haar lievelingspuzzel tonen aan de klas. Maar Millie heeft te lang geslapen en ze moet hard rennen om op tijd te zijn. Onderweg komt ze Harrie Eekhoorn, Kip Tok en Steven Schildpad tegen. Ze roepen haar na, maar Millie heeft haast. Op school ziet ze dat haar puzzeldoos openstond en dat er nog maar één stukje inzit.

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurStijn Moekaars
IllustratorFrank Daenen
GenrePrentenboek
ThemaNaar school gaan

Millie duizendvoet speelt in op de stress die bij bijzondere schoolmomenten hoort. Kleurrijke illustraties die jonge kinderen in het verhaal trekken. Op de prenten staan snoezige dieren en veel grappige details.

Auteur: Stijn Moekaars en Frank Daenen
ISBN: 9789058387899

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.​​​​​​​

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.520.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.