quilt - Bunny

Prachtig roze quilt - Bunny

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP015

Wat een prachtig stuk van Fabelab, een zacht roze quilt uit organisch katoen met geborduurd strikjespatroon. Eigenlijk gewoon onweerstaanbaar en perfect om jarenlang mee te knuffelen, op te spelen, te picknicken, te ravotten of even op uit te rusten.

74,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2700203203

CollectieAnimal Friends
TypeDekentjes
KleurRoze
DiertjesKonijn

Dit is een 'overal-mee-naartoe' deken! Of het nu zomer is en je het meeneemt naar een zonnige picknick in het park, of het winters koud is buiten en je enkel picknicks in de woonkamer houdt, deze quilt van Fabelab is stevig en zacht. Dankzij de handvaten perfect voor je kleintje om mee rond te schouwen of op te vouwen en dankzij het zachte organische katoen lekker zacht om je in te wikkelen of op te spelen en rusten.

Materiaal: 100% duurzaam: gemaakt van organisch katoen met gerecycleerd polyester vulling en geborduurd met het Fabelab Animal Friends-patroon.
Afmetingen: 80 x 110 cm
Wasadvies: wassen in de machine op max 40°C, mag in de droogtrommel.

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.4
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!