Prachtig schoudermanteltje met perzikkleurige veren

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR491

Meri Meri Halloween (27)

Een kraagje van veren, wie zou daar nu iets op tegen kunnen hebben?

Dit zeer mooi schoudermanteltje vol veren is perfect om stijl te geven aan je outfit of je verkleedkledij er extra chic uit te laten zien. Prachtig ontworpen en vervaardigd van met satijn gevoerde perzikveren en prachtig gouddraaddetail. Wat een plaatje!

38,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 198325

CollectieKerstmis
TypeVerkleedaccessoires
KleurRoze

Prachtig schoudermanteltje met satijn beklede perzikveren en fantastische  gouddraad franje details uit de wondermooie collectie van Meri Meri. Het veren kraagje heeft een drukknoopsluiting zodat je het makkelijk kan aan doen.

Onze tip: Ideaal om een jarige extra stijl te geven en een perfecte match met de roze veren kroon - apart verkrijgbaar

Leeftijd: geschikt voor kinderen van 3-6 jaar
Afmetingen nek: 43,2 cm - lengte: 16,5 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories