tapijt rose melange

Prachtig tapijt - rose melange

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM017

Stap uit de douche en op de Ferm Living melange badkamertapijt, gemaakt uit rijk katoen met grafische details. Dit aangenaam, dik tapijt is eigenlijk een welness voor de voetjes, die het nooit meer koud zullen hebben en de hippe, levendige kleuren geven elke kamer meteen een unieke look.

39,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Hip, aangenaam dik, handgeweven (badkamer)tapijt. In stijlvol roze, met blauwe grafische accenten, een hedendaag design van Ferm Living.

Afmetingen: 60 x 100 cm
Materiaal: 100% katoen. Hand-geweven.
Wasadvies: wassen op 40°C

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieurmerk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.60.10.71
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :8224