tapis de jeu Forêt enchantée

prachtig toverbos speelkleed*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14697

Een trouwe metgezel tijdens de hele babytijd: het zacht gevoerde speelkleed fascineert kleine onderzoekertjes met spiegelfolie, knisperblaadjes,...

79,95 €

51,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een trouwe metgezel tijdens de hele babytijd: het zacht gevoerde speelkleed fascineert kleine onderzoekertjes met spiegelfolie, knisperblaadjes, verschillende soorten stof en een schattige kever om te grijpen. Materiaal: polyester, netstof en velours. Afmetingen: ca. 105x120cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
40.616.258.21.592
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5150