boek slaap lekker, kleine beer

Prachtig voorleesboek - Slaap lekker, kleine beer

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM009

Een nieuw verhaal van de super schattige Kleine Beer. Welterusten, Kleine Beer was al helemaal opgefrist en nu is ook deze Kleine Beer-boek opnieuw uitgegeven in een vertaling die helemaal recht doet aan de verhalen van Martin Waddell. 

Erg mooi om voor te lezen en rustig te worden voor het slapengaan.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047710332

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurMartin Waddell
IllustratorBarbara Firth
Genreprentenboek
Themaslapen

De verhalen van Kleine Beer zijn stuk voor stuk wondermooi om samen met je kleintje elke avond voor het slapengaan te lezen, ook erg mooi om cadeau te doen bij een geboorte of eerste verjaardag. Opvolger van het wondermooie boek Welterusten, kleine beer.

Miste je me, Grote Beer?' vroeg Kleine Beer. Kleine Beer heeft een grot gevonden, waar precies een kleine beer in past. Na een hele dag spelen, besluit hij er te blijven slapen. Maar als hij vanuit zijn grot naar de maan kijkt die door de bomen schijnt, vraagt hij zich af of Grote Beer niet te alleen is, zonder hem...

Auteur: Martin Waddell
Illustraties: Barbara Firth
Vertaling: Jesse Goossens
Uitgeverij: Lemniscaat
Aantal pagina's: 32
Afmetingen: 26,8 x 22,2 x 1 cm
Thema's: slapengaan, onvoorwaardelijke liefde
Leeftijd:  vanaf 1 jaar
Verschijningsdatum: januari 2018

Dit voorleesboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.230.270.37
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.