chouette tente de jeu 'la ferme'

prachtige boerderij speeltent

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16064

Hier voelt iedere kleine boerderijliefhebber zich prettig en heeft tegelijk een eigen thuis om in te spelen. Want in deze ruime speeltent is...

89,95 €

58,47 €

Add to my wishlist

Hier voelt iedere kleine boerderijliefhebber zich prettig en heeft tegelijk een eigen thuis om in te spelen. Want in deze ruime speeltent is plaats genoeg voor al zijn dieren om de kleine hoeve te runnen. En natuurlijk is er ook plek voor een beste vriend! Zo kan het leven op de boerderij pas echt worden nagespeeld. Met oprolbare deur. Kan door kunststofstokken met verbindingsstukken eenvoudig en snel worden opgezet. Materiaal: polyester, kunststof. Voor leuke rollenspellen met de boerderij als thema. Met grappige oprolbare deur.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.550502
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :7426