balançoire 'petite elfe'

prachtige elfje schommel*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22471

Wie wil er als een elfje door de lucht zweven? Op deze schommel kunnen alle kinderen zich een sprookjeswezen voelen... en op de gevoerde zitting...

64,95 €

42,22 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Wie wil er als een elfje door de lucht zweven? Op deze schommel kunnen alle kinderen zich een sprookjeswezen voelen... en op de gevoerde zitting tussen de elfenvleugels die door de klittenband zijn te verwijderen, zitten ze ook heel erg comfortabel. De schommel meet 100x37 cm en is in hoogte verstelbaar. Voor sprookjesachtig mooi schommelen! Geschikt vanaf 3 jaar.

Belastbaarheid: 80 kg.
Materiaal: polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3710001
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301172