prachtige lichtslinger met 20 gekleurde balletjes

Staat: Nieuw product

La case de cousin paul

De prachtige lichtslinger staat heel mooi boven een kinderbedje, in de gang, in je woonkamer of zelfs op het terras. Het zachte licht brengt een...

29,50 €

19,18 €

Zet op mijn verlanglijstje

De prachtige lichtslinger staat heel mooi boven een kinderbedje, in de gang, in je woonkamer of zelfs op het terras. Het zachte licht brengt een poëtische sfeer in je huis. Deze Atacama kit bestaat uit 20 gekleurde balletjes, gemaakt uit garen, in verschillende tinten: rood, oranje, framboos, aubergine en pruim. Het bijgeleverde snoer met schakelaar is zilverkleurig. De balletjes zijn heel gemakkelijk naar eigen smaak te monteren op het snoer. De kit is verpakt in een mooie doos, ook leuk als kado. Elk balletje heeft een diameter van 7cm. Bekijk hier de montage instructies.


Type verlichtinglichtslinger
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.36
“Hij woont in Parijs… Zij woont in Parijs… Hij werkt in in een grote multimediawinkel… Zij studeert drama en werkt ook in die winkel… en ergens op de afdeling DVD’s worden ze verliefd! Samen gaan ze op wereldreis en na 10 maanden zijn ze weer thuis met een koffer vol schattige, gekleurde decoratieve balletjes. Ze geven die balletjes als geschenk weg aan vrienden en iedereen vindt die bolletjes cool! Daarop besluiten Sophie en Stéphane het idee om lichtslingers met lichtgevende bollen verder te ontwikkelen en te commercialiseren. Een Thaise vriend zorgt voor de productie en het koppel opent een kleine winkel op Monmartre. Ondertussen kreeg het koppel een baby, Paul, en zo kreeg de winkel ook een naam!” – the end!

product referentie :A-000000-00026