Prachtige metalen opbergbak original white

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM049

Geen rondslingerend rommel, paparassen of spulletjes meer, alles krijgt zijn plaats in deze old school bakken van KidsDepot. Dankzij de leuk look passen ze mooi in de kinderkamer maar ook het bureau, de hal of de speelkamer. Ze mistaan zelfs niet in je living.

Mix & match met de verschillende kleuren of stapel er enkele op elkaar in dezelfde kleur voor een meer uniformere look!

34,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20010414

TypeOpbergers
KleurWit
Deze prachtige witte bak uit metaal heeft een retro look en is stapelbaar. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Je kan dus mixen & matchen tot je de perfecte look hebt of allemaal dezelfde kleurtjes kiezen. Handig om papieren, boeken of kleine spulletjes netjes in op te bergen en te ordenen.

Afmetingen: 30 x 29 x 20 cm
Materiaal: Metaal
 

Echt hippe kinderkamer accessoires vind je bij Kidsdepot, met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een eigen look voor je kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Van het tapijt op de vloer, de plaid over het bed en de lamp aan het plafond, de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot aan de de dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.340.440.283.6
KidsDepot - Echt hippe woonaccessoires vind je bij Kidsdepot , met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een unieke look voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer, met KidsDepot maak je het plaatje helemaal compleet. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!