sticker mural 'fille'

prachtige muursticker 'meisje'

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ29181

OMG! LOL ... Heb je de nieuwe KIDS collectie van Bloomingville al gezien ! Een compleet nieuw universum speciaal ontworpen voor de kids. Na de...

6,45 €

Add to my wishlist

OMG! LOL ... Heb je de nieuwe KIDS collectie van Bloomingville al gezien ! Een compleet nieuw universum speciaal ontworpen voor de kids. Na de MINI collectie voor de allerkleinsten, brengt de KIDS collectie voor grotere jongens en meisjes unieke, stoere, edgy en fabuleuze woonaccessoires.

Coole illustraties, zacht textiel en mooie kleuren nude, perzik en goud met touches koraal zijn de essentie van de girly categorie van deze collectie.
Deze knappe muursticker met een meisje met gesloten ogen is dus ideaal voor een moderne kidskamer.

Wake up and be awesome ! - Bloomingville

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252500.35
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.