Prachtige muzikale set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT067

Er zit muziek in PlanToys! (19)

Zet je maar al schrap want deze muzikale set uit gerecycleerd hout zal sowieso een hit worden in de woonkamer.

Je kleine muzikant kan optreden en zich uitleven alsof het een lieve lust is!

48,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6422

SamenstellingenHout
CollectieMusic
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Muzikale set uit 100% duurzaam rubberhout met 2 houten drumsticks, kleurrijke xylofoon, cimbaal en guiro om met de drumstok over te bewegen. Muzikaler zullen ze het niet maken! Misschien niet altijd zo goed voor jouw oren ;-) maar wel uitstekend voor de oog hand coördinatie en een boost voor het concentratie vermogen. Er zitten ook leuke muziekkaarten bij om eenvoudige deuntjes te spelen eens ze wat ouder zijn. Bekijk zeker ook de andere toffe muziekinstrumenten van dit leuke merk uit Thailand.

Afmetingen: 34,8 x 23 x 14 cm

Vanaf 3 jaar

Materiaal: rubberhout

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Er zit muziek in PlanToys!
Inspiratie en stories