magnifique fleur en papier à supendre 45cm

Prachtige papieren bloem (dia. 45 cm)

Staat: Nieuw product

ENGEL.

Van deze prachtige papieren bloem krijg je meteen lentekriebels! Ze is makkelijk open te vouwen en op te hangen en je kan ze steeds hergebruiken....

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Van deze prachtige papieren bloem krijg je meteen lentekriebels! Ze is makkelijk open te vouwen en op te hangen en je kan ze steeds hergebruiken. Super leuk om voor het raam te hangen of in de kamer!
De decoratieve bloemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Eentje is al geweldig... maar samen zijn ze top! Ook leuk in combinatie met ENGEL. honeycombs of poms. De bloem is gemaakt van stevig wit papier en is met de hand geverfd.
Diameter: 45 cm.


TypeHoneycombs
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
454500.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!

product referentie :12.05