Prachtige rammelaar - Octopus

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP065

Fabelab's Wanderlust collectie (18)

Alleen al de kleuren zijn prachtig, maar deze stijlvolle inktvis heeft nog troeven: zijn poten zijn super interessant om aan te trekken, mee te spelen en te ontdekken. Kleine babyhandjes zijn bovendien gek op het rammelend geluid dat deze octopus maakt wanneer je met hem beweegt. Top baby-speeltje, origneel kraamcadeau!

29,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1901440105

CollectieLucky Ocean
TypeKnuffels
KleurGeel
DiertjesInktvis

Fabelab Octopus Rammelaar in prachtig mosterd geel en zacht oceaan blauwe onderkant, met een belletje binnenin. Leuk om mee te spelen en de motorische vaardigheden spelenderwijs te oefenen of als decoratie-object in de kinder- of babykamer.

Materiaal: 100% biologisch katoen en Recron ® vulling

Afmetingen: 10 x 22 cm

Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.040.210.1
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Wanderlust collectie
Inspiratie en stories