Prachtige Rocket - muurdeco

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR098

Alles voor een astronauten feestje (32)

Lift off in 5, 4, 3, 2, 1, ...

Deze prachtige muurdeco Rocket is opnieuw een unieke creatie van Meri Meri en perfect om je ruimtefeestje nog cooler te maken. Maar hij misstaat ook zeker niet in een stoere kinderkamer.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173422

CollectieTo the moon
TypeDecoratie
KleurMeerkleurig

Ga voor een buitenaards feestje met deze mooie muurversiering in de vorm van een ruimteraket van Meri Meri. De raket is hangemaakt uit ijzerdraad, gebogen in vorm en afgewerkt met zilveren wol. Er hangt een feestelijke kwast aan die het vuur uit de motoren imiteert en de pompoms zijn de raampjes van het ruimteraket. Komt in een mooi katoenen tasje om hem op te bergen, maar je kan hem na het feestje ook op de kamer van je schat hangen.

Ga je voor een stoer Astronaut-thema? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, cake-toppers, tijdelijke tattoos en andere items van Meri Meri in dezelfde stoere ruimte-print in onze collectie.

Afmetingen: 22 x 57 cm

Dit is een decoratief item, geen speelgoed.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.530.330.070.12
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories