set body et bavoir en coton bio Jet Set Pets

prachtige set rompertje en slab 'Jet Set Pets'

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

Uit de 'The Jet Set Pets' zomercollectie van Coq en Pâte!

Coq en Pâte en de Jet Set Pets nodigen je uit om samen...

32,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de 'The Jet Set Pets' zomercollectie van Coq en Pâte!

Coq en Pâte en de Jet Set Pets nodigen je uit om samen de wereld te ontdekken! De Engelse illustrator Mibo ontwierp een nieuwe reeks kleurrijke dieren. Ruby het konijntje, Dougie de hond en Camille de kat zijn echte globetrotters, die de wereld rondreizen en de meest onbekende en exotische plaatsen verkennen. Pak je rugzak, doe je gordel aan, zet je zonnehoed op en let's go!

Deze wondermooie geschenkset die bestaat uit een ultrazacht rompertje met korte mouwen en een schattige slab. Het ideale cadeau bij een geboorte. De lieve diertjes staan haast te springen om de wereld te ontdekken met de kersverse spruit. Super leuk om te geven maar ook om te krijgen! Komt in een wondermooie geschenkdoos. Verkrijgbaar in twee maten: 6 maanden en 12 maanden.

Materiaal: 100% biologisch katoen met GOTS-label. Binnenstebuiten wassen op 30°.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…

product referentie :14EBODMBDOG6