prachtige set van 2 keramieken lunchborden

prachtige set van 2 keramieken lunchborden

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ23786

MINI Bloomingville (217)

De allereerste hap in een stevige boterham: het is een onvergetelijk moment voor kleine...

21,00 €

Add to my wishlist

De allereerste hap in een stevige boterham: het is een onvergetelijk moment voor kleine kiddo's. Maar met het keramieken servies van Bloomingville is etenstijd elke dag memorabel! Een fantasierijke illustratie van een slapend diertje en een frisse kleur... plots verschijnt er een glimlach!
De set komt met twee lunchborden, helemaal vervaardigd uit keramiek. Op het ene bord slaapt een konijntje, op het andere een eekhoorn. Beide borden hebben een pastelkleurige onderkant. Diameter: 20 cm.

Tip: combineer het lunchbord met het dito tableware uit de Mini collectie , erg leuk!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202000.83
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :21100420

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories