prachtige verhalenbundel 'Het Madiba-boek'

Prachtige verhalenbundel - Het Madiba-boek

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19397

Het Madiba-boek is een fantastische bundel van Afrikaanse verhalen voor kinderen! Dit bijzondere boek is vernoemd naar zijn bijzondere...

22,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

AuteurNelson Mandela
Genresprookje

Het Madiba-boek is een fantastische bundel van Afrikaanse verhalen voor kinderen! Dit bijzondere boek is vernoemd naar zijn bijzondere samensteller: Madiba is een eretitel voor Nelson Mandela in het Xhosa, zijn moedertaal. Mandela verzamelde voor deze verhalenbundel zijn lievelingsverhalen. Hoe is de kat ooit huisdier van de mens geworden? Waar komt het woord ‘olifantengras’ vandaan? En hoe is de dood ooit in de wereld gekomen? De verhalen komen uit alle delen van Afrika en ze gaan over de mensen en dieren die dit schitterende continent al eeuwenlang bewonen.

De verhalen zijn geschreven door verschillende Afrikaanse auteurs en ze worden vergezeld door schitterende illustraties van een Afrikaanse tekenaar. Het boek bevat 140 pagina's die stuk voor stuk een uniek verhaal vertellen. Het Madiba-boek wordt ingeleid door een voorwoord van Mandela zelf. Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar het Nelson Mandela Kinderfonds! Laat je meeslepen in deze Afrikaanse vertelsels en help tegelijkertijd een goed doel!

Auteur: Nelson Mandela

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26271.50.35
  • Door Willeke V.
  •  de 15/10/2019
Super! Ik werk op interculturaliteit en mijn zoontje heeft zelf dubbele roots dus ik zocht specifiek naar dit type boeken. Heel fijn dat dit in jullie standaardaanbod zit!
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.