vormenkist

Prachtige Vormenkist - Uil

Staat: Nieuw product

Vilac

JT152

Wat een pareltje! Ieder kind heeft een fase dat ze non stop overal dingen willen insteken en op alles willen duwen. Deze mooie uilen vormendoos van Vilac komt dan perfect van pas.

En geef toe, mooier maken ze ze toch niet?

26,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FINI

Deze houten blokkendoos in de vorm van een knappe uil leert je kindje verschillende vormen kennen en zijn fijne motoriek te oefenen. Een leuk en behendig spelletje om samen te spelen. Inclusief 8 kleurrijke blokjes.

Deze vormenkist is gemaakt door het Franse merk Vilac. Al ruim 100 jaar staat Vilac garant voor hoogkwalitatief speelgoed, dat steeds mooi, duurzaam én tijdloos is. Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode en retro toets. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren. Dit speelgoed koop je voor altijd!

Afmetingen: 17 x 18 x 12 cm

Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2021.512.50.68
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.