Wekker - Kleine katjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ769

Wie wil er nu niet elke dag wakker worden met deze mooi geïllustreerde wekker aan je zijde. Hij is ook leuk om het uur te lezen lezen en je kleintje zelf te laten zien hoe laat het is en of het al ochtend is.

Sta op in stijl met deze unieke klok met wondermooie illustraties van een dagdromend meisje en haar kat.

21,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00400

CollectieLittle big room
TypeKlokken & Wekkers

Originele wekker voor kinderen Kleine Katjes uit de Little Big Room collectie van Djeco is een wondermooi en praktisch quartz uurwerk dat stil tikt, leuk om elke dag mee wakker te worden en fijn klok te leren lezen. Met uur, minuten- en secondewijzer en een handige lichtknop om ook in het donker de tijd te kunnen lezen.

Illustraties: Lucille Michieli
Afmetingen: 8,5 x 13,5 x 4 cm
Materiaal: hout - kunststof - metaal
Gebruiksadvies: werkt op 2 AA (herlaadbare) batterijen - niet inbegrepen

_

De magische collectie van het Franse DJECO zijn kleurrijk en zitten vol fantasie, net zoals onze kinderen. Het zijn kleine geschenkjes, mooie hebbedingen om te geven én te krijgen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/10/2021
Mooie wekker.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!