Praktisch Shield One Drinkfles - 500 ml - Jungle

Staat: Nieuw product

SIGG

SG102

Deze Jungle waterfles is perfect voor alle kleine ontdekkingsreizigers die van natuur en avontuur houden. Of je nu door de jungle trekt of gewoon naar school vertrekt, je heb altijd voldoende hydratatie nodig!

Komt met een multifunctionele dop waardoor je deze fles makkelijk kan meenemen voor elk avontuur.

20,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6590008

TypeDrinkflessen
KleurGroen

Jungle Shield One drinkfles van SIGG is een enkelwandige recycleerbare kinderdrinkfles gemaakt van 18/8 roestvrij staal. Alle materialen zijn voedselveilig en vrij van schadelijke chemicaliën. De innovatieve One top is ontwikkeld voor ongecompliceerd gebruik: dragen, openen, drinken en sluiten.

Inhoud: 500 ml
Gewicht: 158 gram
Afmetingen: 7,3 x 18,4 cm
Materiaal: BPA-vrije polypropyleen
Wasadvies: wassen met de hand

--

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.162
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.