bestekset 'clay red'

Praktische bestekset - Clay Red

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB035

Dino & Arctic collectie van Sebra (14)

Met deze stevige, handige Sebra bestekset wordt elke maaltijd kinderspel. De 3-delige set van vork, lepel en mes kan je elke dag weer op tafel leggen en gaat lekker lang mee.

De prachtige tinten staan stijlvol en geven toch kleur aan elke dag.

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7002203

Sebra brengt stijl aan elke eettafel. met deze mooie 3-delige bestekset Clay Red - in rode en gele tinten - zit je goed om je kleintje zelf te laten eten of eten te geven. De set bestaat uit een schattig lepeltje, vork en mes. Net zoals de grote mensen.

Ook verkrijgbaar in bruin en groen.

Materiaal: 100 % roestvrij staal, met een handvat uit plastic.

Afmetingen: 14,5 cm hoog

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. De Dino & Arctic eet-collectie maakt van elke maaltijd een stijlvol feestje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.20.090.06
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.
Collectie Dino & Arctic collectie van Sebra
Inspiratie en stories