étagere éléphant Egon

praktische opberger 'Ollie Olifant'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22474

Bouwstenen, ballen of lievelingsknuffeldieren: Ollie Olifant en zijn vriendjes vinden alles prachtig wat hier een plekje vindt. En ze passen er...

22,95 €

18,36 €

Add to my wishlist

Bouwstenen, ballen of lievelingsknuffeldieren: Ollie Olifant en zijn vriendjes vinden alles prachtig wat hier een plekje vindt. En ze passen er altijd goed op. Deze opberger is niet enkel een beestachtig organisatiehulpje, maar ook een geweldige blikvanger voor de kinderkamer. Het is gemakkelijk op te hangen met klittenbandsluiting en eenvoudig terug in elkaar te klappen en plaatsbesparend op te bergen. Past ook perfect bij de andere accessoires met Ollie Olifant-design! Excl. dekenbevestiging.

Materiaal: nylon (polyester).
Afmetingen: Ø 32 cm, hoogte 68cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
038320.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :301129