étagere éléphant Egon

praktische opberger 'Ollie Olifant'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22474

Bouwstenen, ballen of lievelingsknuffeldieren: Ollie Olifant en zijn vriendjes vinden alles prachtig wat hier een plekje vindt. En ze passen er...

22,95 €

Add to my wishlist

Bouwstenen, ballen of lievelingsknuffeldieren: Ollie Olifant en zijn vriendjes vinden alles prachtig wat hier een plekje vindt. En ze passen er altijd goed op. Deze opberger is niet enkel een beestachtig organisatiehulpje, maar ook een geweldige blikvanger voor de kinderkamer. Het is gemakkelijk op te hangen met klittenbandsluiting en eenvoudig terug in elkaar te klappen en plaatsbesparend op te bergen. Past ook perfect bij de andere accessoires met Ollie Olifant-design! Excl. dekenbevestiging.

Materiaal: nylon (polyester).
Afmetingen: Ø 32 cm, hoogte 68cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
038320.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301129