cadre avec affiche 'Sleep, go on adventures, repeat'

prent 'Sleep, Go on adventures, Repeat' in kader

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ29138

MINI Bloomingville (201)

Welkom in mijn koninkrijk ! Mijn kamer is niet alleen de plek waar ik slaap - maar ook waar ik leef - en ik hou ervan dat de kamer er goed uit...

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Welkom in mijn koninkrijk ! Mijn kamer is niet alleen de plek waar ik slaap - maar ook waar ik leef - en ik hou ervan dat de kamer er goed uit ziet en me de ruimte geeft om allerlei leuke dingen dingen die ik zomaar bedenk, uit te proberen !

Mooie prent met quote in houten kader om de kamer een unieke look te geven. Hang de prent als enige blikvanger of combineer met andere kaders uit de Bloomingville collectie. Instant succes verzekerd !

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
404000.85
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :50165198

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories