NULL

prentenboek + CD 'De barones van stippeltje'

Staat: Nieuw product

Abimo Uitgeverij

KZ23444

Barones van Stippeltje is een barones zonder kasteel. Tenminste, als het van meneer Hapsie afhangt. Hij heeft haar kasteel gekocht en hij wil het...

18,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Barones van Stippeltje is een barones zonder kasteel. Tenminste, als het van meneer Hapsie afhangt. Hij heeft haar kasteel gekocht en hij wil het slopen om er peperdure appartementen te zetten. Maar dat is niet het enige gemene wat deze slechterik van plan is!

Samen met Harry de tuinman, Fiefje de kip en Zwabber de hond trekt de barones naar de stad om hulp te zoeken. Onderweg slapen ze in een tent en ze beleven allerlei grappige en spannende avonturen. Maar zullen ze Hapsie kunnen tegenhouden? En ziet de barones haar geliefde kasteeltje ooit nog terug?

Met ‘Barones van Stippeltje’ ontdek je hoe je een ei moet bakken, wat je moet doen om een bulldozer onklaar te maken en natuurlijk hoe je een tent opzet. Luister naar het hele verhaal en zing mee met de leuke liedjes op de meegelverde cd, met Anneke van Hooff, Dieter Troubleyn, David Verbeeck, Marieke van Hooff en met het Kinderkoor Opera Vlaanderen.

Auteur: Marieke van Hooff
Illustrator: Marieke van Ditshuizen
ISBN: 9789462342088
Pagina's: 144
Leeftijd: +5j.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2125.500.72
Abimo Uitgeverij werd opgericht in 1993 en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende uitgeverijen in Vlaanderen.Jaarlijks verschijnen er bij de uitgeverij zo'n 120-tal titels. Abimo is op jeugdboekenvlak de vierde uitgeverij in Vlaanderen. Gerenommeerde auteurs, zoals Dirk Bracke, Marc De Bel, Karel Verleyen, Guy Didelez, Bavo Dhooge ... publiceren bij Abimo. Leesplezier staat voorop!