Prentenboek + CD - Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ29890

De Sint en zijn pieten zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor Sints verjaardagsfeest op 6 december. De pieten maken het snoepgoed, pakken de pakjes in en zingen luidkeels sinterklaasliedjes. Tijdens het werk krijgt een piet bloem over zich heen. Een andere valt in de kolen van het schip. Zo ‘veranderen’ de pieten van kleur.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurIsabelle Geeraerts
IllustratorIsabelle Geeraerts
GenrePrentenboek + CD
ThemaSinterklaas

HIj komt, hij komt, die lieve goede Sint is een vrolijk Sint-boek waarin je steeds weer nieuwe dingen ontdekt.

- Kijk- en zoekboek met CD
- Boordevol sinterklaasliedjes
- De pieten vertegenwoordigen alle huidskleuren

Tekst en illustraties: Isabelle Geeraerts
Pagina's: 32
Leeftijd: vanaf 3 jaar
ISBN: 9789462911666

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53000.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.