Prentenboek - Rijmpjes en versjes uit de oude en nieuwe doos

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ29763

Wie kent ze niet, de rijmpjes en versjes uit de oude en nieuwe doos. De oude versjes werden voor het eerst in 1910 verzameld door S. Abramsz; de...

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wie kent ze niet, de rijmpjes en versjes uit de oude en nieuwe doos. De oude versjes werden voor het eerst in 1910 verzameld door S. Abramsz; de nieuwe versjes schreef en zocht Han G. Hoekstra bij elkaar in 1952. Voor het eerst worden deze boeken samen uitgegeven, met alle klassiekers, als 'Hoedje van papier', 'Altijd is Kortjakje ziek' en 'Bim, bam, beieren'. De versjes worden opgefleurd door de kenmerkende tekeningen van Fiep Westendorp en Bert Bouman. Een geweldig boek om samen te lezen, zingen of cadeau te doen.

Auteur: Simon Abramsz en Han Hoekstra
Illustraties: Fiep Westendorp en Bert Bouman
Pagina's: 240
Leeftijd: < 12 jaar
ISBN: 9789029090841

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.630.401.35
Lannoo Kind &amp; Jeugd - &nbsp; Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.