boîte de 300 Fischer Tips \'princesse\'

prinsessen knutseldoos met fischer TiP's

Staat: Nieuw product

Fischer TiP

KZ13301

Deze doos bevat alles om een prachtige prinses te worden. Met fischer TiP's kan je zelf een tiara, een juwelenkistje, een armband, een...

8,95 €

5,82 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze doos bevat alles om een prachtige prinses te worden. Met fischer TiP's kan je zelf een tiara, een juwelenkistje, een armband, een halsketting met amulet of een spiegel knutselen.
Inhoud van deze knutseldoos: ongeveer 300 kleurrijke TiP's, snijgereedschap, een sponsje, instructies, snoer, spiegel-folie en kartonnen templates. De TiP's worden gemaakt aardappelzetmeel, dat over uitstekende hechting eigenschappen beschikt: ze plakken aan elkaar en op bijna ieder oppervlak, wanneer ze enigzins bevochtigd zijn. Gekleurd met eetbare kleurstoffen, afwasbaar met water en zeep, de TiP's kunnen ook worden gebruikt om te tekenen en te verven. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1227110.35
fischer TiP - Bij de creatieve vormgeving met fischer Tip worden behalve de creativiteit ook de motoriek en het driedimensionele voorstellingsvermogen geprikkeld. fischer Tip is een kwaliteitsproduct 'made in germany' dat regelmatig door onafhankelijke onderzoeksinstituten zoals 'spiel gut' en 'LGA' wordt getest en meermaals bekroond met het 'goldene Schaukelpferd' (gouden hobbelpaard), 'TOP 10 speelgoed' en door 'Öko Test' als 'zeer goed' werd beoordeeld.