Prinsessen speeltent - Caro-Lini

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14129

Welkom in onze prinsessentent! Dit is een prima plekje om uit te rusten van opwindende avonturen of de ideale plaats om gezellige theekransjes te...

115,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8161

CollectieKinderkamer
TypeTipi's/Speelhuisjes
Leeftijdvanaf 1 jaar
Korting- 40 %
Welkom in onze prinsessentent! Dit is een prima plekje om uit te rusten van opwindende avonturen of de ideale plaats om gezellige theekransjes te organiseren. Je bezoek zal onder de indruk zijn van zo'n prachtig decor.
Materiaal: Van katoen/polyester, stokken van kunststof, ramen van netvormig weefsel. De tent kan volledig worden gedemonteerd.
Afmetingen: Ø 120 cm, H 125 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
48.78.646.92.187
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!