Puzzel ik leer het alfabet - Engelstalige versie

Staat: Nieuw product

Janod

JS439

Engelse alfabet-puzzel om mee te spelen, in elkaar te leggen en bij te leren. Fijn voor kleine kinderen om vormen en kleuren met elkaar te matchen en grotere kinderen om hun taal te bij te schaven.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02705

Reuze alfabet puzzel van 54 stukjes waarvan 28 stukjes uit stevig karton en 26 houten letters. Elke puzzelstukje is gemaakt van een letter en een foto die je moet samenvoegen om de puzzel volledig te maken. Deze puzzel is perfect geschikt om kleine kinderen spelenderwijs de letters van het alfabet te leren. Inclusief katoenen zakje voor de houten stukjes en een poster. Ook verkrijgbaar in het Frans.

Leeftijd: van 3 tot 7 jaar

Materiaal: hout en karton

Afmetingen: 62,4 x 36,3 x 1,1 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.9
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!