set de stickers réfléchissants 'Papillon'

reflecterende stickerset 'vlinder'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24846

Deze vlinder set met reflecterende stickers van HABA zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker. De fluo roze stickers zijn eenvoudig...

7,95 €

5,17 €

Add to my wishlist

Deze vlinder set met reflecterende stickers van HABA zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker. De fluo roze stickers zijn eenvoudig aan te brengen zonder strijken: de zelfklevende achterzijde hecht zich vanzelf aan de rugzak, jas, gymtas enz. Fun en veilig! Materiaal: kunststof (Reflexite).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111100.13
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.