Regenjas Miller - Anthracite

Sportief en kort jasje met reflecterende details

Staat: Nieuw product

GoFluo

Stijlvol in de regen ☂ (91)

Let it rain. De regen kan je niet deren als je deze mooie regenjas in je collectie hebt!

De lichte stof ademt goed en heeft fijne krijtstreepjes in donkergrijs, donkerblauw en zwart. Met deze elegante kleurcombinatie mag - en zal - je gezien worden!

129,95 €

90,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MILLER_Anthracite_XL

TypeRegenkledij
KleurGrijs
Vouchereco
STOP/FINISTOP

Antracietgrijze korte regenjas Miller voor volwassenen is ontworpen door het Belgische merk GO FLUO en gemaakt uit een waterdichte stof die 10K op de waterkolom scoort. In combinatie met de getapete naden en de waterdichte rits blijf je 100 % droog.

In het donker steel je de spotlight dankzij een reflecterende dubbele rits en stroken op de mouwen en achterkant. De speelse fluogele bies met reflecterende stippellijn zorgt dat je dag en nacht goed zichtbaar blijft.

Aan de voorzijde vind je een borstzakje en twee zijzakken afgewerkt met een rits. Het jasje heeft een klassieke kraag met verborgen kap. Deze kap heeft een ingebouwde klep en kan je aan de kraag bevestigen met de gespen. Dankzij de ventilatiegaten bij de rug en armholtes zal je het minder snel té warm krijgen tijdens het fietsen.

Fijne tip: Combineer deze fietsjas met de bijpassende James regenbroek en blijf droog van kop tot teen! Alle regenkleding wordt geleverd in een handig opbergtasje dat je met de elastische riem en lus gemakkelijk aan je fiets of tas kan bevestigen.

Maat: unisex model verkrijgbaar in 4 maten: S tot XL

Onderhoud: enkel handwas (binnenstebuiten), was met de rits gesloten. Gebruik geen agressieve wasmiddelen. Mag niet in de droger. Laat drogen op een kapstok. Niet strijken.

_

Go smart, go safe, Gofluo! Hoewel veiligheid cruciaal is, past een doorsnee fluohesje niet meteen bij een hippe outfit. Dat vond ook Antwerpse modeontwerper Julie Vets, die op zoek was naar fluorescerende én mooie accessoires voor haarzelf en haar kinderen dus ontwierp ze als eerste een modebewuste collectie fluo jasjes, rugzakhoezen en andere fluo-items voor kids, tieners en volwassenen. Met de collectie van GOFLUO ga jij elke dag veilig én good-looking de straat op.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Gofluo is een op-en-top Belgische onderneming dat stijlvolle én functionele mode ontwerpt voor onderweg. Alles van kleurrijke fluohesjes en waterdichte regenkledij tot ruime fietstassen en comfy rugzakken . Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen om moeiteloos te matchen met jouw outfit. Mooie fluohesjes voor kinderen en volwassen Met de fluohesjes van Gofluo ga je veilig én good-looking de straat op. De hesjes zijn met veel zorg en oog voor persoonlijke stijl ontworpen. Ze hebben ook flatterende pasvormen, trendy kleuren en modieuze motieven die de voet- en fietspaden kleuren. De hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor kinderen, tieners en volwassenen. Waterproof regenkledij voor op de fiets Bescherm jezelf tegen de regen met de waterdichte regenkleding van Gofluo. Bij De Kleine Zebra vind je regenjassen, regenponcho’s, regenbroeken en veel meer om je helemaal droog te houden. Stijlvolle fietstassen en rugzakken voor onderweg Bewaar al jouw spullen op een veilige en stijlvolle manier met de Gofluo tassen. Op onze webshop vind je comfy rugzakken, ruime fietszakken en handige boodschappentassen . Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen zodat jij jouw favoriet kan uitkiezen.
Collectie Stijlvol in de regen ☂
Inspiratie en stories