malette de transport et locomotive

reistas met locomotief & bestuurder

Staat: Nieuw product

BRIO

KZ22821

Wereld van spoorwegen van BRIO (25)

Ga je op reis of heb je een sleepover? Vanaf nu kunnen al jouw favoriete treintjes en speelfiguren mee! De reistas heeft 9 vakjes voor de treinen...

16,50 €

Add to my wishlist

Ga je op reis of heb je een sleepover? Vanaf nu kunnen al jouw favoriete treintjes en speelfiguren mee! De reistas heeft 9 vakjes voor de treinen en 4 houders voor de speelfiguren. Zo bouw je in een mum van rijd een mini BRIO spoorwereld op locatie uit! De reistas komt met een retro locomotief en bestuurder. Voor kleine knapen vanaf 3 jaar.

Het filmpje geeft je alvast een voorsmaakje!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
171212.50.35
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.
Collectie Wereld van spoorwegen van BRIO
Inspiratie en thema's