chaise d'écolier rétro Little Suzie édition limitée pivoine

retro kinderstoeltje 'little Suzie' limited edition

Staat: Nieuw product

Les Gambettes

KZ24948

Les Gambettes brengen prachtige retro meubeltjes 'ready to wear'. Kies je interieur zoals je je outfit kiest, helemaal gebaseerd op je eigen...

155,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Les Gambettes brengen prachtige retro meubeltjes 'ready to wear'. Kies je interieur zoals je je outfit kiest, helemaal gebaseerd op je eigen smaak en stijl. Dit fantastische kinderstoeltje zal zeker niet misstaan in je huis! De stoeltjes doen denken aan oude schoolstoelen, heerlijk vintage. Je zal hier anderzijds geen kauwgom onder de zitting en hoekig gegraveerde namen tegenkomen. Elk stoeltje is gemaakt door ambachtslieden. Het hout voldoet aan de FSC-normen en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Haal snel zelf zo'n prachtexemplaar in huis.

Zitting en rug in beuken multiplex met gelamineerde afwerking. Het stalen frame is afgewerkt met een witte poedercoating.

Zithoogte: 31 cm.

Model geschikt voor kids vanaf 3 jaar.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3057354
Les Gambettes - Twee jonge meisjes ontmoeten elkaar op de schoolbanken in de late jaren '90. Ze worden vriendinnen en komen na hun studies samen terecht in het modewereldje.Moe van de trieste kleuren die ze daar tegenkomen in zielloze stoelen en saaie salontafels besluiten ze in 2011 om de modewereld om te ruilen voor een geheel andere droom; het creëren van een eigen retro meubelcollectie. Hun meubeltjes zijn echte fashion accessoires voor je huis. De collectie is duidelijke geïnspireerd op de fifties, maar toch uitgewerkt volgens de laatste toonaangevende trends van Fashion Week.Een collectie die zeker het ontdekken waard is!