Reuze leuk 3-in-1 plaspotje blauw

Staat: Nieuw product

Dot.baby

SB106

Alles voor een succesvolle potjestraining! (42)

Succes verzekerd met dit handige 3-in-1 potje: de dot.pot!

De dot.pot is ideaal om te gebruiken de intensieve periode waarin je pampers eindelijk achter je laat. Kies je favoriete kleurtje - of dat van je kleintje - er zijn er 5 verschillende!

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DB01001

De dot.pot is een 3-in-1 plaspotje. Hij kan niet alleen dienst doen als eerste potje, maar ook als toilettrainer én als handig opstapje. Onderaan heeft de dot.pot blauwe kleuraccenten in antislip. Tel daarbij zijn brede basis op en je krijgt een heel veilig, stabiel potje voor dotjes van kindjes. De dot.pot heeft ook een afneembaar handvat in dezelfde kleur als het antislipgedeelte. Voor het kindje kan deze hendel dienst doen als ruggensteun tijdens het pipi doen of voor mama en papa als handvat om het potje overal mee naartoe te nemen in huis tijdens de intensieve periode van potjestraining.

De dot.pot schoonmaken is lekker makkelijk dankzij het uitneembare binnenpotje. Zo moet niet de hele pot telkens worden gereinigd, het binnenste gedeelte is meestal voldoende. Bovendien is de dot.pot vooraan een beetje verhoogd. Dat helpt jongetjes om steeds in het potje te mikken. Plasjes op de vloer zijn uitgesloten.

Wanneer je kindje klaar is voor het grote toilet kan je de bril van het potje gebruiken als toilettrainer en op de toiletbril van het gewone toilet leggen. Zo creëer je een zachte overgang van potje naar wc.

Wanneer je de toilettrainer en het binnenpotje uit de dot.pot neemt, hou je enkel het buitenpotje over. Draai dat om en kijk daar: je hebt een opstapje! Net als de hele dot.pot en het toilettrainergedeelte heeft ook het opstapje een gekleurde rand in antislip onderaan. Zo kan je kleintje overal bij in de badkamer of keuken, ook handig om op het grote toilet te stappen zonder hulp van mama of papa.

En tot slot: waar kindjes bijzonder blij mee zijn, is dat de dot.pot is vormgegeven als een emmertje, iets wat ze al kennen, leuk vinden en hen geen angst inboezemt.

 

Materiaal: gemaakt van hoogwaardige, krasbestendige materialen

Opstapje: tot 40 kilo

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.531311.5
Dot.Baby - Potjestraining was nog nooit zo gemakkelijk met de kleurrijke dot.potjes van dit op-en-top Belgisch kinderlabel. De dot.potjes zijn naast het perfecte eerste potje ook ideaal om jouw kleintje voor te bereiden voor het grote toilet.Multifunctionele plaspotjes voor kids vanaf 18 maandenDe 3-in-1 plaspot van Dot.Baby doet dienst als eerste potje, toilettrainer én opstapje . Onderaan heeft de dot.pot een handige anti slip voor een perfecte stabiliteit en een afneembare handvat om het potje overal mee naartoe te nemen in huis tijdens de intensieve periode van potjestraining. Beschikbaar in verschillende kleuren zodat die ook super mooi in jouw interieur past.
Collectie Alles voor een succesvolle potjestraining!
Inspiratie en stories