Reuzeleuk croquet spel

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT197

Ken jij croquet al? Dit fijne spel heeft als doel om als eerste de bal door de poortjes te slagen met behulp van een lange stok.

Een eeuwenoud spel dat een frisse update kreeg van het duurzame speelgoedmerk Plan Toys. Dit binnen én buitenspeelgoed is reuze leuk om te geven en te krijgen maar vooral om samen te spelen!

45,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5189

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Heerlijk familiespel voor oneindig veel speelplezier! Het cricket spel van Plan Toys, bestaat uit 2 hamers met lange stok op kindermaat, 4 houten balletjes met dierenthema: vogel, tijger, aap en kikker, 4 bijpassende poortjes en een finish obstakel Er zit een handig katoenen tasje bij om de spulletjes in op te bergen als het spel klaar is. Je kan dit fijne spel zowel buiten als binnen spelen.

Leeftijd: + 3 jaar

Afmetingen: 4 x 8 x 52 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - verf op waterbasis

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.