Reuzeleuk kussentje - Village *

Staat: Nieuw product

Sebra

Uit de 'Village' collectie van Sebra
Ga op avontuur in de stad onder de grappige, kleurrijke huizen. Neem een pauze op een bankje,...

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4132

KleurMeerkleurig
Vormsilhouet

Uit de 'Village' collectie van Sebra
Ga op avontuur in de stad onder de grappige, kleurrijke huizen. Neem een pauze op een bankje, terwijl je geniet van het uitzicht van de stad. Laat je fantasie los om grappige verhalen opnieuw en opnieuw te beleven en ontdek ze telkens weer wanneer je de stad nog een keer verkent!

De truck en het huisje zijn druk in de weer om de kinderkamer een facelift te geven. Het 'shaped' kussen uit de Village collectie is niet alleen enorm mooi, maar ligt ook heerlijk zacht! Gemaakt van 100% katoen, met een polyester vulling.

Afmetingen:
Huis: 35x38 cm
Truck: 38cx28 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design . Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.